SC BOG’ART STEEL SRL face parte din grupul de firme BOG’ART SRL si este specializata in realizarea de structuri si confectii metalice si in fasonarea otelui beton.

SC BOG'ART STEEL SRL face parte din grupul de firme BOG'ART SRL si este specializata in realizarea de structuri si confectii metalice si in fasonarea otelui beton.

SC BOG'ART STEEL SRL este cea mai noua investitie realizata in Bucuresti, in domeniul structurilor metalice fiind dotata cu utilaje si instalatii moderne, de ultima generatie avand capacitatea de a prelucra 1.000 t europrofile/luna si 2.500 t/luna otel beton fasonat.

SC BOG'ART STEEL are capacitatea de a asigura transportul pentru toata gama de produse executate avand in dotare mijloace auto de capacitate 7t - 22 t.

SC BOG'ART STEEL SRL are implementat un sistem de management al calitatii integrat ce reprezinta o solutie moderna de conducere si gestionare a activitatii organizatiei, bazata pe o abordare unitara a tuturor aspectelor esentiale ce conduc la functionarea eficienta a sistemului;

- ISO 9001 : 2008
- ISO 14001 : 2004
- OHSAS 18001 : 2007
- EN ISO 3834-2 EWF - European Federation for Welding